≡ Menu

ADN-ul uman poate fi reprogramat prin cuvinte și folosirea anumitor frecvențe

adnOamenii de știință ruși au arătat ca ADN-ul nostru poate fi de fapt reprogramat prin cuvinte și anumite frecvente. Potrivit oamenilor de știință doar 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor. 90% din ADN-ul rămas este considerat „ADN deșeu” – știm că mulți nu vor fi de acord cu un termen ca acesta, dar permiteți-ne să continuăm.

Cu câțiva ani în urmă, noi formule ale oamenilor de știință ruși, specializați în biofizică și biologie moleculară au arătat că 7 la sută din ADN-ul nostru are un scop mai important și nu trebuie sub nici o formă considerat „deșeu”. Conform studiilor mai noi, ADN-ul uman este un Internet biologic cu mult superior oricărui alt internet artificial.

Există 3 puncte de cercetare principale:

1. Două ramuri diferite ale științei s-au folosit și fuzionat, Lingvistica și Genetica pentru a explora 90% din „ADN-ul deșeu”. Iată care sunt rezultatele lor, constatările și concluziile:

ADN-ul nostru nu este responsabil doar pentru construirea corpului, dar, de asemenea, servește ca mediu de stocare a datelor și comunicare. Lingviștii rusi au descoperit despre codul genetic, mai ales în aparent inutila proporție de 90%, că urmează aceleași reguli ca toate limbajele noastre umane. În acest scop, ei au comparat regulile sintaxei (felul în care cuvintele sunt puse împreună pentru a forma fraze și propoziții), semantica (studiul semnificației în formele lingvistice) și regulile de bază ale gramaticii. Cercetătorii au reușit să afle că alcaloizii ADN-ului nostru urmează o gramatică regulată și au reguli stabilite exact ca limbile noastre. Deci limbajele umane nu au apărut accidental, ci sunt o reflecție a ADN-ului nostru inerent.

2. Substanța ADN-ului din țesuturile vii și nu in vitro va reacționa întotdeauna la vibrații de frecvență a limbii, furnizate de fascicule laser, denumite și lumină modulată, și chiar unde radio, în cazul în care, desigur, sunt folosite frecvențele adecvate și selectate pentru fiecare substanță pe care doriți să o reprogramați.
Cercetătorii ruși au lucrat pe dispozitive care ar putea influența metabolismul celular prin frecvențe radio proprii și lumină modulată reușind, astfel, să repare defectele genetice. Garjajev și grupul său a reușit să demonstreze că prin această metodă cromozomii afectați de raze X, pot fi reparați și chiar pot capta modele informaționale ale unui anumit ADN pe care l-au transmis altuia, reprogramând astfel celulele la un alt genom.

3. Echipa de oameni de știință ruși a descoperit ca ADN-ul nostru poate cauza tipare foarte deviante, în vid, ceea ce poate duce la producerea de „găuri de vierme” magnetizate. Găurile de vierme sunt considerate a fi echivalentul microscopic ale așa-numitelor punți Einstein-Rosen din apropierea găurilor negre. Acestea par a fi conexiuni-tunel între zone complet diferite din univers prin care informațiile pot fi transmise în afara variabilei de spațiu și timp.
Cercetătorii afirmă că acest proces de comunicare este mai eficient atunci când organismul uman se află într-o stare relaxată.

Sursa: EWAO

Facebook Comments

ddj2__.png

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment